Tips voor de beste manicure ooit

manicure

Laat je handen er op hun best uitzien met de onderstaande tips. Als je regelmatig een manicure neemt, is het bijna alsof je je eigen mini-vakantie hebt! Een manicure is een geweldige manier om wat broodnodige ontspanning en ontstressing te krijgen, maar ook een kans om je beste nagel kunsten te laten zien. De producten voor een manicure kun je eenvoudig kopen bij een nagelgroothandel.

Lees verder voor alle tips en trucs die je nodig hebt om de beste manicure te hebben en weer te pronken met die prachtige nagels.

Gereedschap dat je nodig hebt voor een manicure.

Je kunt je nagels verkorten met een gewone nagelvijl of een nagelknipper. Je kan een nagelvijl ook gebruiken om ruwe randjes van je nagels te verwijderen. Een nagelbuffer kan je gebruiken om de ruwe ribbels op de bovenkant van je nagels glad te maken. Wil je het helemaal professioneel aanpakken, dan kan je gebruik maken van een nagel schuurmachine. Kijk wel uit met zijkanten en nagelriem. Wanneer je het nagelbed beschadigt, kan dit leiden tot schimmelnagels. Geef je nagels een lekker bruisbadje. Je vingers worden weer heerlijk schoon en zacht. Smeer de nagelriemen in met olie en smeer de rest van je handen in met een voedende handcrème. 

Tips voor de perfecte gel manicure

Maak je nagels schoon en droog voordat je begint. Je wilt geen nagellak op je huid en je wilt ook niet dat je nagellak overal gaat vlekken.

Als je de kleur van je nagellak kiest, zorg er dan voor dat deze niet te veel botst met je huidskleur en niet te opzichtig is. Breng meerdere dunne lagen lak aan in plaats van één dikke, want dan hebben je nagels voldoende tijd om te drogen.

Laat je nagels volledig drogen voordat je een topcoat aanbrengt.

Wanneer moet je een manicure nemen?

Je kunt bijna het hele jaar door een manicure nemen, maar de zomer is een populaire tijd om er een te nemen. Als je een manicure wilt voor een speciale gelegenheid, zoals je verjaardag, huwelijk of jubileum, kun je het beste vooruit plannen. Je nagels laten doen bij een speciale gelegenheid is niet alleen ontspannend, maar ook een geweldige manier om je outfit op te leuken en te laten zien hoeveel je om iemand geeft.

Hoewel je je nagels veel vaker kunt laten doen, is het het beste om ze minstens één keer per maand in goede conditie te houden. Dit geeft je nagels voldoende tijd om te herstellen van een ruwe behandeling.

Comments are disabled.