De voordelen van een gasaansteker

aansteker

Als je op zoek bent naar een goede aansteker, kan dat nog wel eens lastig worden. Tegenwoordig kan je namelijk kiezen uit diverse aanstekers. Wil je een simpele wegwerpaansteker, een navulbare aansteker, lucifers of toch liever een gasaansteker? Welke voordelen heeft een gasaansteker nu vergeleken met andere aanstekers? We leggen ze hieronder aan je voor.

Gemak

Met een gasaansteker heb je gemak in handen. Niet meerdere malen aan het wieltje van een wegwerpaansteker draaien, voordat de vlam er is, maar met één simpele druk op de knop heb je een vlam. Makkelijker kan bijna niet. En het scheelt ook een pijnlijke duim, want laten we eerlijk wezen; die hebben we allemaal wel eens gehad van een wegwerpaansteker.

Veiligheid

Een gasaansteker is een stuk veiliger dan bijvoorbeeld lucifers. Lucifers zijn brandgevaarlijk en met een gasaansteker heb je daar veel minder last van, want zodra je de knop loslaat, is de vlam weer uit. Lucifers hebben dit niet en kunnen nog na smeulen, wat brand kan veroorzaken. Een gasaansteker heeft dit niet en dus is het een stuk veiliger om bijvoorbeeld kaarsen aan te steken met een gasaansteker.

De lengte van gasaanstekers

In tegenstelling tot normale aanstekers zijn gasaanstekers vaak lang en dit heeft alleen maar voordelen. Zo brand je je vingers veel minder snel en kom je veel gemakkelijker overal bij. Bijvoorbeeld in die ene waxinelichthouder die net iets te diep is of bij de aanmaakblokjes van de barbecue. Minder gedoe dus om jouw vlam aan te krijgen.

Uitstekende giveaway

Naast dat een gasaansteker erg handig is, zijn gasaansteker ook uitstekende giveaways voor bedrijven of verenigingen. Iedereen kan namelijk wel een gasaansteker gebruiken. Plus dat gasaanstekers gemakkelijk en goedkoop te bedrukken zijn. Dit maakt gasaanstekers tot een populaire giveaway. We hebben waarschijnlijk allemaal wel een gratis aansteker meegekregen ooit. Waarschijnlijk stond hier ook bedrukking op en heb je deze aansteker gebruikt totdat deze leeg was. Dit kan jij ook bereiken met het bedrukken van een gasaansteker.

Ben je op zoek naar gasaanstekers? Kijk dan op de website van BudgetGift. Zij hebben een ruim assortiment gasaanstekers en desgewenst kunnen zij deze ook bedrukken voor je.

Comments are disabled.